Allergisch voor MOETEN

Welkom bij Allergisch voor Moeten
Welkom achter de schermen bij Allergisch voor Moeten. Hier vind je alles wat je in het boek niet vond: Audiobestanden, PDF's en podcasts. Mocht je iets missen of vragen hebben? Stel ze gerust via de mail of kijk hier eens rustig rond. Wil je persoonlijke hulp? Neem dan contact op en maak een afspraak. Wil je dat jouw school, ouders, coach meer weet over dit onderwerp? Stuur ze dan door naar een van onze online-cursussen.

Dominantie draakje
Deze afbeelding kun je gebruiken om jouw dominantie in te tekenen

Sensitiviteit kaart
Op dit formulier kun je je hooggevoeligheden bijhouden.

Schema beelddenker/ taaldenker
Hou dit schema erbij als je nog niet zeker bent of je een beeld- of een taaldenker bent.
Podcasts
Komt hier jouw verhaal? Als je het leuk vind mag je samen met mij een podcast opnemen met jouw eigen verhaal.
Advies voor school?
Scholen hebben vaak geen idee wat beelddenken is. Om ze alvast een beetje voor te breiden heb ik een minicursus gemaakt zodat ze alvast een eerste indruk krijgen. Dit is de printversie die je dus uit kunt printen en mee naar school kunt nemen. Wil je dat school onze opleiding gaat volgen? Neem dan de PDF met informatie voor school ook mee. Succes! En je weet dat je bij mij altijd terecht kunt voor een goed gesprek en het bepalen van je dominantieprofiel. Kijk dan hier even.
Facebookgroep
In de facebookgroep: Kernopleiding BEELDDENKEN, voor beelddenkers thuis en op school, krijg je informatie over beelddenken. Voor jezelf, voor je kind, als professional. We geven een keer in de maand een Webinar waarin je je vragen mag stellen, je krijgt allerhande informatie over beelddenkers in de opvoeding en in het onderwijs.
LinkedIngroep
In de LinkedIn groep: Passend onderwijs voor Leerkrachten, sta jij, als leerkracht, centraal. Passend onderwijs moet passen bij de leerling maar ook bij de leerkracht. Wil jij weten hoe jij beter in het onderwijs blijft passen? Sluit je dan aan en blijf op de hoogte van alle ins en outs van lesgeven aan beelddenkers. Samen maken wee het verschil. Ook hier houden we regelmatig Webinars waarin jij je vragen kunt stellen.
Dit gedichtje kwam ik laatst tegen en wil ik jullie niet onthouden: Het is geschreven door karin en dit zei ze er zelf over:
Ik schreef laatst een gedichtje over brain positivity ( zo noem ik het maar😉 ). Daar ben ik een enorme voorstander van ( zowel qua gender, neurodiversiteit etc.. )
Brain positivity
Ieder lijf is anders
Zo ook ieder brein
Toch bepaald de norm
Hoe je ‘eigenlijk’ moet zijn
Pas je gewoon aan
Doe vooral normaal
Maar wat dat precies is
Blijft een vaag verhaal..
Onzekerheid ligt op de loer
Wanneer de norm regeert
Altijd weer dat stemmetje
Ik doe het vast verkeerd
Niet iedereen is even snel
Flexibel, open of sociaal
Maar brain positivity
Omarmt het allemaal
Ieder lijf is anders
Zo ook ieder brein
Maar het mooiste mens
Durft vooral zichzelf te zijn ❤
Karin Weidekamp
Therapie en homeopathie
Als beelddenker kan het maar zo zijn dat je ergens in je proces een beetje hulp nodig hebt. Hulp om makkelijker te slapen, om jezelf beter te leren kennen maar ook om rustig te worden of om beter te kunnen concentreren. Ik kan je helpen met het stukje theorie achter jouw denkproces maar er zijn nog veel meer dingen die jouw kunnen helpen.
- Mindfullness
- Yoga
- Zwemmen
- Scouting
- LTO3 tabletjes
- GABA tabletjes
- Orthomoleculair therapeut om mee uit te zoeken wat jij op celniveau nodig hebt.
- Familieopstellingen
- Aroma diffuser

Samen met Miranda Meijer het ik het Beelddenkende Brein opgericht. Wij willen de kennis van het beelddenken verder verspreiden zodat ook leerkrachten en docenten, ouders en alle andere volwassenen beter weten hoe beelddenkers informatie verwerken en wat ze nodig hebben. Wij geven Webinars en hebben een online-cursus gemaakt voor scholen en het bedrijfsleven en kunnen ook bij jou op school voorlichting komen geven. Als jouw school daar interesse in heeft kun je ze doorverwijzen naar onze website. www.beelddenkendebrein.nl
Heb je het boek gelezen en kom je er niet helemaal uit voor jezelf? Maak dan gerust een keer een afspraak. Het liefst Fysiek maar online kan ook. Met of zonder je ouders. Als je wat verder weg woont mag je ook een hele ochtend langskomen zodat we in een keer een duidelijk beeld kunnen geven hoe jouw hoofd werkt en wat jij nodig hebt om met jouw toolbox te kunnen leren.
Wil je mij wat vragen of vertellen? Gebruik dan ook het contactformulier.


Gratis minicursus beelddenken
Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de gratis minicursus BEELDDENKEN.
Samen maken we het verschil