Cursus: "Het Beelddenkende brein"

Lesgeven en opvoeden rekening houdend met de (on)mogelijkheden van ieder kind. Na het volgen van de basiscursus kun je je verder verdiepen in het stuk onderwijs of opvoeden. Daarnaast is er een speciale cursus voor pubers en een opleidingstraject voor beginnend coaches.

Cursussen gegeven door: Natasja Esmeijer en Miranda Meijer

Gratis Video

Wil je alvast wat inspiratie opdoen? In deze gratis video leg ik uit wat mijn visie van het beelddenken is en kom je erachter hoe we samen het verschil kunnen maken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Cursus 1

Cursus "Het beelddenkende brein"

-Eigenschappen Links en rechts brein - Leeringangen - Werkrichting - Hooggevoeligheid - Overeenkomsten en verschillen met ASS, ADHD, -

Cursus "Het Beelddenkende brein"

2 dagen Voor: - Leerkrachten - Hulpverlening - Coaches - Ouders € 485,00
Meer informatie

Cursus 2

Online-cursus "Onderwijs"

Geïntegreerd lesgeven. Praktische hulpmiddelen. Herkenning hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, ADHD, ASS Pubers en basisschool.

Online-cursus "Onderwijs"

2 dagen Voor: - Leerkrachten basisschool - Leerkrachten SBO/SO - Docenten VO en MBO/HBO - IB'ers € 485,00
Meer Informatie

Cursus 3

Online-cursus "Opvoeden"

- Wat is beelddenken - Vol hoofd - Verschil en overeenkomst adhd, ass, dyslexie - Hooggevoelige en strong-willed - Familiesessie

Online-cursus "Opvoeden"

Voor: - Ouders - Hulpverlening - Grootouders - Kinderdagverblijven
meer informatie

Cursus 4

Coachopleiding "Beeldig Brein"

- Hoe start ik een praktijk - Beelddenkcoach - Huiswerkbegeleiding voor beelddenkers - Jonge kinderen - Leer-strategieën - Verbindende communicatie

Coachopleiding "Beeldig Brein"

Half-jaars traject inclusief Cursus Het beelddenkende brein "Professional" en online-cursus "Onderwijs"en "ouders" compleet pakket Meeloopdagen € 1700,00
Meer informatie

Cursus 5

Pubercursus

- Wat is beelddenken en hoe werkt het voor jou. - Hooggevoeligheid - Hoe leer jij/Huiswerk maken

Pubercursus

2 dagen Voor: - Hoogbegaafde kinderen basisschoolleeftijd - Middelbare scholieren - Jongvolwassenen - Thuiszitters
Meer informatie

Cursus 6

Online-cursus "Management"

- Verbindende communicatie binnen een bedrijf - Wat is beelddenken en wat is taaldenken . Hoe maak ik gebruik van de verschillen en de talenten.

Online-cursus "Management"

Voor managers en werknemers Pakket-afname mogelijk Voor alle bedrijven
Meer informatie

Hoi,

10 jaar geleden ben ik, Natasja  gestart met mijn praktijk Beeldig Brein. Ondertussen startte Miranda, noodgedwongen, met haar KIK-Atelier. Samen hebben wij 20 jaar praktische ervaring met beelddenkers in het onderwijs. Beiden met een andere invalshoek en met een andere achtergrond. Samen ontdekken wij hoe het visueel denkende brein in elkaar zit en hoe het goed kan functioneren.

Wij zijn Natasja Esmeijer en Miranda Meijer

Waarom deze cursus?

Het visueel ingestelde brein krijgt nog steeds niet de aandacht die het verdient. Door inzicht in waarom deze kinderen, pubers en volwassenen anders denken krijg je vanzelf de sleutel in handen naar beelddenk-vriendelijk onderwijs, beelddenk-vriendelijke opvoeding en inzicht in jezelf.

Overal inzetbaar

Op school, in de opvoeding, in het gezin en in een bedrijf. Overal waar mensen werken en leren zijn er taaldenkers en beelddenkers die samen onze wereld vormgeven. Laten we elkaar begrijpen en van iedereen het beste inzetten. Samen komen we verder.

Wetenschappelijk onderbouwd

De theorie waarop de cursus is gebaseerd komt uit wetenschappelijk onderbouwde boeken en eigen bevindingen. Alles is in de praktijk getoetst.

Voor alle leeftijden

Basisschoolkinderen, pubers, jong volwassenen maar ook volwassenen komen als beelddenker zo hun eigen specifieke problemen tegen. Wat je leert in de cursus is altijd en overal inzetbaar.

Recensies