Training of lezing door Natasja Esmeijer.

Door meer kennis en begrip van de verschillende denk- en leerstijlen binnen een bedrijf of school, begrijp je beter wat de behoeften zijn van leerlingen of collega’s. Van kleuters tot universiteitsstudenten, van werknemers tot bedrijfsmanagers. Dit inzicht zorgt van acceptatie van de minder goede kanten maar leert je ook  gebruik te maken van de sterke eigenschappen van verschillend denkende personen. Een enorme aanwinst voor je organisatie.

Maak gebruik van de talenten en vaardigheden die aanwezig zijn, optimaliseer je organisatie en breng het ziekteverzuim naar beneden.

Wilt U een training over beelddenken en/ of hooggevoeligheid voor uw school of bedrijf? Dat kan. De training kan worden aangepast aan uw situatie en wensen.  Afhankelijk van de grootte van het aantal deelnemers is de training interactief en kunnen persoonlijke vragen meegenomen worden.

Ben je een vereniging en heb je een klein budget maar denk je dat de lezers voornamelijk in het boek geïnteresseerd zijn? Neem dan contact op om te overleggen wat de mogelijkheden en kosten zijn.

logo zijspreekt

Lezing

Wilt U Natasja Boeken voor een lezing neem dan contact op met sprekersbureau ZijSpreekt. Natasja spreekt over: - Beelddenken in de opvoeding en gedrag - Beelddenkers in het onderwijs - Hooggevoeligheid - Thuiszitters - Ontwikkeling van het brein en leeringangen.

Tarieven

Aanvragen...

Natasja tijdens presentatie
Translate »